ÇANAKKALE / BAYRAMİÇ - Bayramiç Ögretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Nis

Taşımalı öğrencilere sunduğumuz yemek hizmetimiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ETİK tarafından yerinde denetlendi. Öğrencilerimize hijyenik ortamda kaliteli yemek dağıtımına devam ediyoruz.

Mrt

Kurumumuzda pişirilen yemekler, Taşımalı Öğrencilerimize hijyenik ortamlarda ulaşıp dağıtımı gerçekleşiyor.

Mrt

Yemek Üretim birimimizde İlçe Denetim Komisyonu tarafından denetleme yapıldı.

Mrt

Bayramiç Kaymakamlığı tarafından Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve Yakınları adına düzenlenen iftar yemeğine ev sahipliği yaptık 18/03/2024

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen program sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlerimize pilav ikramı yapıldı.

Ara

Taşımalı Öğrencilerimiz için hazırlanan yemekler kurumumuz mutfağında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ETİK tarafından denetlendi.

Ara

Cumhuriyet'imizin 100. yaşında İlçe Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonuna ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz.Kutlu olsun..

Ara

21-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Bayramiç 2. Mehmet Akif ERSOY kitap günleri etkinliğine ev sahipliği yaptık.

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet ETİK' in oğulları Akif Emre ve Yusuf Furkan' ın sünnet merasimine ev sahipliği yaptık. Çocukların ve ailelerinin oldukça eğlenceli vakit geçirdiği etkinlikler de misafirlerin beğenisini topladı. Öğretmenevi ailesi olarak sağliklı ve mutlu ömürler dileriz.

Tem

İlçe Kaymakamımız Sn. Alper TAŞ'ın İlçe Kurum Amirleri ile bir araya geldiği kahvaltıya ev sahipliği yaptık.

Tem

Çanakkale Valiliği koordinesinde Balkanlardan ülkemize ziyarete gelen öğrencilerimizi, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Etik'in de katılımıyla kurumumuzda ağırladık.

Tem

Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bahçe sandalyelerimiz yenilenmiştir.

Haz

Yaz güneşinden etkilenmeden bahçemizde vakit geçirebileceğiniz brandalarımız müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Haz

Kalabalık gruplar ve özel misafirleriniz için serpme kahvaltı seçeneği ile hizmetinizdeyiz.

Haz

Bayramiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü' nün "2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası " etkinliklerine ev sahipliği yaptık.